Založ si blog

Doba umelá?

Netuším, ako to vnímate vy, ale ja mám dojem, že v poslednom období sa nám dievčatá a ženy, jedna na druhú, akosi príliš podobajú… Poznávacie znamenie – čo najmenej prirodzenosti! Riasy umelé, pery s výplňami, prsia s výplňami, vlasy predĺžené, zahustené, nošteky zmenšené, obočia v tvare hokejky.. Vždy tip-top upravené..

Uf! To by som pri svojom pracovnom tempe nedala, ani keby som chcela 🙂

Páči sa mi prirodzenosť. Oceňujem ju zvlášť na známych ženách, ktoré sú pod drobnohľadom verejnosti, najmä bulváru, a napriek tomu nepodľahli.. Podľa môjho názoru sú „plastiky“ smiešne a tvár bez mimiky považujem za odpudzujúcu…

Zaujímavé, čo sa týka potravín, v súčasnosti je trendom vyberať si tie bez umelých prídavkov… Verím, že tento trend prerazí aj do sféry vnímania ženskej krásy. A ženy si začnú samé seba viac vážiť. A uvedomia si, že krásnymi ich robí práve ich jedinečnosť.. A že táto komická „doba umelá“ upadne do zabudnutia. Radšej.

Máme iné škvrny ! !!

13.07.2017

No, chvalabohu, že nám to už niektorí dotknutí výrobcovia vysvetlili. Lebo už som skutočne začínala mať pochybnosti 🙂 Určite ste v médiách zaregistrovali správu o analýze produktov, predovšetkým potravín, ktorú vypracovali odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické. Výsledok – z 21 testovaných produktov, ktoré sú pod rovnakou značkou predávané vo [...]

Aj svetlo by sme mali odrážať. ..

24.10.2013

Pred chvíľou som si v novinách prečítala, že dnes od štrnástej do osemnástej hodiny vykonávali policajti v Trenčianskom kraji kontrolu nemotorizovaných účastníkov cestnej premávky. Zameraná mala byť na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky, ale aj na používanie reflexných prvkov. Nuž, kontrola reflexných prvkov medzi štrnástou a osemnástou hodinou – čo ja viem, [...]

„Poriadok“ v spravodajstve. .. Hurá? !

02.11.2012

Dnes som si prečítala, že nový šéf spravodajstva v televízii Markíza začal robiť zmeny. Konečne – povedala som si. Že by som sa opäť vrátila k sledovaniu správ? Nie, samozrejme, že žartujem 🙂 Keď som si ten článok prečítala, pochopila som, o čom to zas je. Nie, kvalitné mienkotvorné spravodajstvo nebude, to sa robia len „čistky“ v radoch zamestnancov. [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

tamara

Čisto subjektívny pohľad na rôzne záležitosti, ktoré sa nejakým spôsobom mihnú v mojom živote...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 51355x
Priemerná čítanosť článkov: 3210x

Autor blogu

Kategórie